maanantai 6. huhtikuuta 2009

Mosca-The-Temppukoira

Annetaanpa Moscallekin mahdollisuus jättää käpälänjälkensä blogistaniaan. Siksi blogin otsikon muutos, kun Yrttisiinkään Niekan taitoja ei oikein sovi tallentaa, niin jospa tämä blogi saisi samalla vähän eloa. Omien turhien näpertelyjen vastapainoksi tai kenties blogin tulevaksi pääaiheeksi siis jatkossa Mosca-The-Temppukoiran harrastuksia.

Moscan taitojen kuvaaminen on tähän mennessä jäänyt toissakesäiseen Senjan kanssa opeteltujen temppujen tallentamiseen, niin aloitetaan näillä. Senja oli talon-/kissojen-/koiranvahtina Unkarinmatkamme ajan ja sillä välin oli opeteltu takajaloilla seisomista sekä kieriminen. Pientä puuhaa Senja järjesti myös jäljen seuraamisesta.


Tarkoitus oli ottaa video kierimisestä, mutta kamera myöhästyi...


Nykyisin Mosca osaa em. temput huomattavasti pienemmin vihjein, vaikka niitä ei ole mitenkään erityisen tarkasti treenattu. Se on synnynnäinen temppukoira ja lukee ajatuksenkin. Yritän lähiaikoina ottaa videon miten kieriminen nykyään sujuu ja millaisia temppusarjoja taidoista on kehittynyt.
Naksuttimeen ehdollistamista pitäisi Moscalle vielä vahvistaa, niin uusien temppujen kehittely helpottuisi. Nyt on menossa pujottelu ja tasapainoilu tuolilla :)
Tuosta vähän haastetta Moscalle ja meille treenaajille :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti